Maria Lindgren

Maria Lindgren

Maria Lindgren

Natur- och shiatsuterapeut, yogalärare och författare.

Marias specialiteter:

  • Shiatsu
  • Yoga
  • Epigenitik
  • Medveten Andning

Med Marias hjälp blir det så mycket enklare att se till så att dina goda intentioner håller. Maria kan visa dig knep som gör att helt plötsligt får du tiden att räcka till och dessutom får du mer energi så att du kan njuta mer av livet.

Det är inte normalt att känna sig trött och låg hela tiden, utan det GÅR att slå in på en helt annan bana.

Maria kan visa dig hur!

Maria är EXPERT på att ta din hälsa till en helt ny nivå. Hon utgår från den kinesiska medicinen, den säger att du är unik och en sak passar inte alla.

Maria har en lång erfarenhet av att hjälpa människor som du till ett bättre mående på många plan.

Maria bor i Ulricehamn med man, två barn och en katt. I Ulricehamn hittar du även hennes shala och mottagning.

Redan som 20-åring började hon intressera sig för alternativ hälsa.

Förutom att jobba med hälsa är hennes stora intressen att odla, och hon har även bin. Att leva som hon lär är något som är väldigt viktigt.

 

Min historia

Jag upptäckte att jag var min sjukdom, jag tänkte och pratade om mina problem hela tiden. Jag vågade inte planera något för jag kanske skulle vara dålig då, rädd för att göra barnen besvikna. Fastnade i mamma orkar inte, mamma är så trött, mamma mår inte så bra...

En dag gick det upp ett ljus för mig, när jag gick utanför dörren med nackspärr och grannen precis gick in, ”det var synd tänkte jag, nu fick hon inte se att jag är dålig.” MEN vad tänkte jag nu?! Den dagen gick det upp för mig, hur mycket jag var min sjukdom och mina problem, genom att vända tankarna så fort dom uppstod så gick det sakta åt rätt håll. Ett halvår senare började jag att göra yoga varje dag, genom rörelserna och att man stillar tankarna så läkte kroppen ännu mer. Med bra mat, bra tillskott och positiva tankar och genom att lära mig att glädjas åt det lilla mår jag idag mycket bättre. Mycket mer energi och klarar av vardagen. Jag känner glädje och harmoni.

Nu är det min tur att bidra till en bättre värld, genom att lära andra må sitt bästa, bli piggare och få mer energi, så att du också kan känna att livet är meningsfullt igen, att just du orkar att ta dig igenom dagen, lite gladare, lite lättare. Med mina erfarenheter kan jag hjälpa dig så du slipper gå samma långa väg som jag gjort för att hitta hälsan.

Hur hamnade jag i klorna på sjukdomen? För 13 år sedan träffade jag en man som var mycket charmig, men det visade sig snart att han hade alkoholproblem, jag ville tro att han kunde sluta, han sa ju det, men genom att jag blundade för problemen blev jag medberoende, jag sopade händelser under mattan så att allt såg bra ut på ytan. Jag ville ju inte att andra skulle veta.

Det är en oerhörd stress att leva i ett beroendeförhållande oavsett vilket beroende det är. Kroppen började protestera, jag åkte på än den ena och än det andra problemet, celiaki, bechterews mm.

Åtta år senare när jag flyttade ihop med min nuvarande man och kunde slappna av (för att göra en lååång historia kort) då fick jag ännu mer problem med huvudvärk, uppblåst mage, reagerade på massor av livsmedel och när jag sedan gick tillbaka till arbetet efter min andra graviditet fick jag även MCS/ kemisk intollerans. Varför? Jo när kroppen kan slappna av då kan den också läka ut allt, man känner sig sjuk, men det är en läkningsprocess.

Nu är min mission att hjälpa dig till att uppnå en bra hälsa på alla plan, för det spelar ingen roll vilka problem/sjukdomar man har, med rätt verktyg går allt att lösa bara man har viljan att förändra. Har du viljan har jag kunskapen.